Blogger Templates

Followers

Monday, May 27, 2013

Makan-Makan @ Tony Romas

Tarikh : 20 Mei 2013
Tempat : Tony Romas, Mid Valley

-Time ni aku masih cuti.... Aku kuar ke sini pun sebab nak jumpa geng2 WPKL aku and terus gi beli hadiah birthday Mizi.....
-Nak taip apa ek???? Aku order Mignon Fillet x silap... Sekali dapat alahai ciputnya dagingnya.....  Nasib fries tuh byk and mampu mengenyangkan aku....  Belanja kawan2 yg setia bersama aku during dua bulan menghadapi PRU.... 
my steak...huhuhu


lamb chop si Jack lagi ni puas hati..... sampai lemau aku tgk muka mamat tuh abiskan jagung dia... ahahahahah! 
Azri dan Jack..... Lighting kuat sikit....

Nana, badan kecik tapi abis semua benda alah kat pinggan tuh... mmg pirana betul!!!!

Us......  Rindu kat dorang bertiga ni.......  Shine bright like a diamond!!!

4 comments:

Nana Mat said...

TQ ijang...Miss that moment..

FARIZAH INTING said...

NANA: miss this moment too... pi pameran buku, pi sany, pi tgk dvd, pi bangsar village, during bday aku, pi kedai mek etc...... rindu tuh semua!!!

Jack Harper said...

huhuhu
sob sob sob....

FARIZAH INTING said...

JACK: sob sob jugak...........