Blogger Templates

Followers

Monday, May 27, 2013

Nana, Azri, Jack....

Tiga serangkai WPKL:-

-Sepanjang aku duduk 2bulan kat WPKL tuh, ni la muka2 yang rapat dengan aku..... Sorang aku mmg da kenal lama... Sorg aku kenal tapi x pernah borak... Dan sorang lagi aku x kenal langsung....  Meh, let me introduce u to them....
NANA ~ kenal kat uitm time diploma tapi serius aku xkenal budak nie...sebab sama batch tapi kelas lain... masuk penerangan jumpa dia.... dia mkk, aku pkpm... makin rapat bila kitorg join toastmaster sesama...  kat wpkl, aku tumpang bilik dia... aku tidur bilik dia.... aku makan bilik dia.. semua ni aku pinjam bilik dia time bilik gerakan tuh masih x siap... TQ nana....

AZRI ~ tau budak ni time dia kat mkk but kenal cmtuh.... but time kat wpkl bley close plak... dia fanatik ct nurhaliza... eeeeeeyaakkk... aku x minat ct, hokaayyy!!!. suka hack hp dan fb aku!!!!!! sangat x sopan ye Riri.... Ko utang aku 5 set kerang bakar!! Budak ni alim, sopan, berbudi pekerti, penyayang, low profile... (***muntah jap)

JACK ~ eh silap gambar.... skrol bawah...
TERtengok foto ni... aku 'pinjam' sat... sbb asek tgk dia botak... ahahaha...  budak depan tuh Zafran, anak Nana... yang aku nak taip ni pasal budak baju itam tuh...  Ni lagi aku xkenal sapa sepanjang aku dok penerangan.... sekali bley ngam... Lawan utk berdebat...  even muka ganas, tapi ati baek... kan jack, kan kan......? Ko utang aku char kue tiaw dan roti pisang!!!

Ni gambar dorg time aku masih kat WPKL dulu.. Rindu kat dorang even time aku tengah menaip entri nie....  (***sob sob.. lap air mata kejap)

The one and only gambar yang lengkap kami berempat..... Dorang x rindu aku xkisah .. Cukup aku yang ingat+rindu dorang2 nie......  Nak out... Bye2....
  

6 comments:

Nana Mat said...

Rindu kat ko..Meh turun KL, we have fun..Zam zam restoran...

FARIZAH INTING said...

NANA: skrg da kerja wei.... nanti kalau aku free aku turun jumpa korg lagi.... xpun kalau korg dtg pjaya, jgn lupa roger aku....

Jack Harper said...

rindu sama ko juga...
yela ni smua nana punya pasal ntah ape2 xpenah aku mkn roti pisang wei. aku mkn roti bersama pisang penah la... nk lawan nana skrg ni xleh tkot wooo.

FARIZAH INTING said...

JACK: xkira.. still nak roti pisang ko wat.... ko tepekkan pisang ke dalam roti pun jadiklaa.... ahahaha... Jangan lawan nana.. aku ni pun takut nak lawan budak kecik tuh.....

Azri ZAbidin said...

masa kat sini lah ade kod lagu "shine bright like a diamond..." tau la siapa yang datang... jeng jeng jeng... hahahaha...

CikBibiran said...

AZRi: ahahaha.. sian tau dia.... ujung2 waktu kitorg nak abes dia dah okay..... bley dia layan utube sorg2 dgr headfon and gelak2.... shine bright like a daimen.....