Blogger Templates

Followers

Wednesday, October 17, 2012

My AA

-Bila tengok dorang tidur mcm dalam foto ni, memang rasa tenang sangat.... Sebak pun ada... Sedih pun ada.... Nyesal pun ada sebab aku slalu marah dorg kalau dorg nakal.... Paling penting,  Allah ja yang tahu betapa aku sayangkan Auni dan Auji even biarlah nyawa aku dulu yang dicabut untuk menggantikan segala penderitaan, kesusahan yang bakal dorang alami.... 

Auni, Auji,
Semoga korang menjadi anak solehah dan umat yang disayangi-Nya dunia dan akhirat.... Ibu sentiasa doakan kebahagiaan dan kehidupan kamu.... Ibu sayang korang sangat2! muaaahhhxxxxx

Me Today

Me today... Im wearing Teal York Smocked Maxi Dress by Poplook and shawl by Sugarscarfs... Dress ni mmg selesa sangat...Cuma kena pakai inner dress dalam tuh sbb dress ni berbutton... Bahaya! ahahahahaha...

Aerobik @ Opis...

Tarikh : 16 Oktober 2012
Masa : 6pm
Tempat : Opis PDN

-Aku dari dulu nak join senamrobik tapi x pernah laaa tercapai niat aku yang satu ni.... Semalam buat kerja skit, aku balik lewat.. So, terdengar la lagu Oppa Gangnam Style kat opis aku.. Rupanya senamrobik dah naik ke opis plak da... Bukan kat Anjung KPKK mcm dulu...
-And kesiannya, mcm biasa, org yang join x lebih dari 5.... Aku plak semalam xda kasut sbb kasut kat keta savvy.. Savvy plak kena hantar servis kat KL... So, mampu snap ja...

video
Video ni, aku suka korg fokus kepada Cik Selvi, awek pakai t-shirt kaler purple.... Dia memang sangat bertenaga dan bersemangat waja!!!!!

Lunch Akhirnya!

Tarikh : 17 Oktober 2012
Masa : 12.45pm
Tempat : Kafe KKLW

-Susah tau nak tengok aku turun makan.... Apa lagi join kawan2.... Tapi tadi sebab lapar teramat sangat, aku pun joined Kak Anum, Kak Ziti, Zaf and Yanoor.... Menu ialah bihun sup+sekeping telur dadar and air fanta.....
Bihun sup.... Bley tahan Mr Tony aku ni!

Kak Ziti: Uuuuuu
Zaf : ahaahhaha

Kak Anum...
***Yanoor xda sebab bz Q nak amik kuah laksa dia ......

Flying Away!


-Helo peeps... Nak inform jerrr yang i will be away far far far from Putrajaya Raya Haji ni.... Hehehe... Balik kampung kat Tumpat, Kelantan la. I'll be away from 24th til 30th October 2012....  InsyaAllah kalau larat 31 Oktober tuh aku masuk opis balik and update apa-apa yang patut..... 
-And erm aku tau masih terlalu awal, but aku nak wish selamat menyambut Hari Raya Aidiladha kepada semua muslimin dan muslimat sekalian!!!!!

AA : Suatu hari..... Berat ke?

-Hope enjoy foto and jalan cerita yang terpendek di dunia...
AUNI:  psst dik, tolong tolak kakak!
AUJI : kalau adik tolak, dapat upah apa?
AUNI: ermm auji bley terus tumpang tidur di cot kakak.... deal?
AUJI: wokeh... deal...
AUNIL: dah tuh, cepat laa tolak!!!!

AUJI: yeekkkkkk....
AUNI: napa? berat ke?
AUJI: aah la... berat... adik kecik... stroller ni x bergerak skit pun!!!!

AUNI: (dalam hati) hehehehe, baru tau kakak berat!!!!!!
dan Auji terus berusaha menolak dan menolak stroller tuh walau  keberatan...

Breakfast?

-Pagi ni x breakfast, as usual.... Ermm so usya2 benda yg ada kat tempat aku, ni jer yang ada... So ngaappp laa cokolat Mars nie.... Lapar! 

About :Shea Rasol

-Aku dah kata aku akan upload bit about Shea Rasol.... So, pagi ni curi skit masa upload gmbr2 dia sebelum aku sambung kerja...
-Well, Shea ni dia suka fesyen... But kekal dengan berhijab... Itu yang buat aku suka tengok dia... Fesyen dia memang tahap berani laa kalau di MAlaysia nie, yelah, berhijab but trendy.... So, salute kat Shea....
-Nak tau pasal Shea, klik kat sini Pasal Shea!
-Ok, aku post laaa foto2 yang aku copy from Shea... Love her style!






Dua dari kiri tuh Nurul from Nurul Wonderwardrobe.. Ive been to her boutique at Padang Jawa Shah Alam, and met her in person... Kecik jer budaknya eh orangnya... And kiut!



My peberet...













Dress Orked from Nurul Wonderwardrobe... Aku dah cekau 1...

My peberet...




Kasut from Old Bloom Blossom...






foto take from : http://www.myamethyst-shea.com/