Blogger Templates

Followers

Wednesday, October 17, 2012

Aerobik @ Opis...

Tarikh : 16 Oktober 2012
Masa : 6pm
Tempat : Opis PDN

-Aku dari dulu nak join senamrobik tapi x pernah laaa tercapai niat aku yang satu ni.... Semalam buat kerja skit, aku balik lewat.. So, terdengar la lagu Oppa Gangnam Style kat opis aku.. Rupanya senamrobik dah naik ke opis plak da... Bukan kat Anjung KPKK mcm dulu...
-And kesiannya, mcm biasa, org yang join x lebih dari 5.... Aku plak semalam xda kasut sbb kasut kat keta savvy.. Savvy plak kena hantar servis kat KL... So, mampu snap ja...

video
Video ni, aku suka korg fokus kepada Cik Selvi, awek pakai t-shirt kaler purple.... Dia memang sangat bertenaga dan bersemangat waja!!!!!

No comments: