Blogger Templates

Followers

Monday, December 10, 2012

Nak Let Go Penny Mini Polka

-Helo semua... Ni aku nak let go dress yang aku beli tapi sebab kali ni ukuran dia sangat kecik (TPL punya silap kot) jadi nak x nak terpaksa aku lepaskan pergi...


Yellow M

Blush M

***saiz klik kat sini: Rujuk kat Saiz M



And ni plak Kimono Wrap Maxi Dress, pun aku nak let go sebab badan aku yang sangat "slim" ni x sesuai menampung baju nie....

Kaler : Biru

Saiz : Its free size!

Harga TPL: RM90++

Harga aku nak let go: RM80 include postage (lu untung manyak woooo)

7 comments:

archie said...

kak, kimono warp tue ada lg tak?

ima elena said...

kak..if ader lg kimono wrap biru tu..sy nk..ni no fon sy..017 3777050.tq..:)

Anonymous said...

Mini polka blush ade lg x

fairus fuzi said...

penny blush dgn yellow ada lg? kalau ada sy nk dua2 or either one.. fast payment.. cimb clicks..

Nelly Firdaus said...

awk cntiknye baju niiiiii....hehhe. dh sold ker?

LIJA BLOGZZZ said...

Ader lg x penny yellow and blush... Nk beli dua dua..

nur hidayah said...

Salam..ade lgi x penny mini polka tu.sye nk pleaseee..wassap sye 0139251336. Tq