Blogger Templates

Followers

Wednesday, October 31, 2012

Poplook : The dresses

-Sekarang ni musim aku malas nak pakai baju kurung ke opis.... So, kebetulan musim poplook, aku pun x ketinggalan cekau apa yang aku rasa lawa dan sesuai.....

untuk blouses, klik PL BLOUSES
tall york smocked dress (teal).... fabrik dia shining and licin... selesa and ada tali utk ikat kat pinggang...

hot stuffs....  ni la Penny dress.... tiga2 saiz M... i cant wear L sebab gerenti terus nampak mcm pregnen anak yang ke-3.... dari kiri tuh purple berry, yellow and navy.... Dua penny saiz L kaler purple berry and teal telah selamat aku let go sama orang lain....


My peberet! Penny Polkadot... Ni pun ada insan yg let go  and aku berjaya cekau... Saiz M.... Ni dress yang aku paling sayang..... 
Zoom....

Chiffon maxi without sleeve.... Aku pakai with cardigan  or jaket....

Slinky pleat maxi.... Ni agak terturun kat dada, so aku selalu pakai baju kat luar, and dress ni jadi ala2 kain.... Kain dia berat pun sgt selesa, seriously... (aku tgh wat muka serius!)

my baby shrek pun nak posing...

Ok, ni ermmmm (jap refer balik kat web PL).. Yang kiri tuh Alexis slinky kaftan and kana tuh peplum maxi.... Dua2 plak kaler fuschia.... Pakai ke majlis2 tertentu mmg ngam la... kalau ke opis aku x berani... ehehehe

zoom the skirt...

aku xingat nama kiri tuh tapi aku ingat ada peacock ja.... and kanan tuh nadine polka dot....  lalalalalala...

zoom the corak....

yg hijau tuh shirt maxi dress and merah+grey tuh ashira maxi dress.... Nampak cm hodoh kan... Tapi kalau iron elok2 and pakai tali tuh, memang lawa!!!!!!!!  Fabrik dia jenis cotton.. So, sejuk and selesa.. But makesure kat dalam pakai inner and lengging yek sbb dress ni button... Kalau button terselak ke terbukak ke, selamat....

***aku nyerr princess jasmine and venus dress pun dah ilang.... kalau aku rajin, aku snap balik sekali dgn blouse PL aku... Lagipun hari ni dijangka order aku akan sampai.... (tapi tgk mood aku dulu yek!!!) eheheheh...

1 comment:

Stanza Qalbi said...

sys ! slinky pleat berry tu, tamo letgo ke ..? HEHE ..