Blogger Templates

Followers

Tuesday, December 11, 2012

Penny LE Lama

-Sapa yang ada design penny mcm kat bawah ni, limited edition saiz M x kiesah kaler apa, tolong inform aku yek... Aku nak.... Kompom nak x kisah even preloved pun..... 
-Ada nak swap design ni BUT dia nak penny berry... OOooooo noooo! X sanggup aku korbankan berry aku laaa plak.... huhuhuhuhu...... 
-Apa pun, ingat tau, kalau nak let go design cmnie, and saiz M, bgtau aku..... Dont wori, i'll definitely buy it!




5 comments:

norjamilah Abdul Ghafar said...

as salam, u pegi Havoc Multi Shoppe on fb. same material and pattern; free size similar to size M at RM49 way cheaper. sy bkn seller tau, i'm one of the buyer. u'll definitely love it!

CikBibiran said...

salam Norjamilah.... Dah beli 1 replika kaler coral blue.... Just fit2 kat badan... But okla, sbb da dpt itam dan merah yg TPL punya.... But got slight difference between yg ori and replika, kan esp material inner...

norjamilah Abdul Ghafar said...

yeah maybe, chiffon dia sama material x? my sis ckp poplook nye lagi elok...i beli penny black floral fr poplook. sbb u ade corak yg sama cume color lain kn, kot bole compare apple to apple?

Anonymous said...

Assalam try arlene.my. I just ordered from there i hope elok lah..

CikBibiran said...

NORJAMILAH, mmg beza.... inner semua bit different.....

ANO: yg coral blue tu saya beli kat arlene.... mmg prefer item from TPL.....