Blogger Templates

Followers

Wednesday, December 26, 2012

Pencarian Penny Lama Finally Ends!


-Setelah berbulan-bulan mencari, menggeledah, mensurvey, membongkar, menyelidik, menyingkap, meraung, melaung, menjerit segala jenis 'MEN" kat pelbagai area dalam internet, akhirnya aku rasa pencarian bagi penny2 lama aku berakhir... Ada la few kalers yang aku x dpt but xpelah sbb at least aku dah dapat wakil bagi setiap batch penny yang keluar....

Finally dapat grab kaler merah, hitam, hijau, merah soft tuh and karamel.... Yg beige ja xnak sbb dah ada kaler cmtuh...  Syukur.. Thanks to semua yg sudi let go kat saya!

Hasil swap dari Sabah! 1st penny aku pakai untuk di luar rumah...

LE Floral Red...  Menyingkap seribu satu cerita dalam satu penny ini...

LE Floral Black. Penny ini terakhir dapat dalam genggaman aku,, dan penny ini jugakla yg mencetuskan pelbagai emosi dan tekanan... 

Coffee Plain.... Biar nama kopi, tetapi tetap di hati!
-Ni la antara koleksi penny batch lama yg aku ada dalam koleksi aku.... Yes, u can say im too fanatic with it but i do admit im obses with penny.....  So sekarang ni nak rehat sambil tolong member2 yang memerlukan,....

BUT, batch penny yang aku x beli dan xkan beli adalah seperti foto dibawah (sengaja bagi saiz kecik sebab aku xberminat nak upload dalam saiz besar):
penny berantai, design seolah2 kita kena ikat dgn rantai...

and dis one aku panggil penny  pokok  x-mas... Serabut mata melihat!
x-mas tree 100%!


penny seolah2 berkonsepkan x-mas.... Nop nop..


-So, apa lagi aku cari? Dah abis dah sebenanrnya... TAPI kalau ada penny2 mcm foto di bawah ni, aku akan grab jugak.. But kalau xda pun xpa...  

design and kaler ni saiz M, but regular sahaja.... Not tall..

Plain Fuschia saiz M

Design and kaler ni saiz M but regular... Not tall...
***kalau ada sesapa yang baca blog ni and kebetulan nak let go antara tiga penny yg aku xda nie, boleh laaa  PM aku kat FB, https://www.facebook.com/MrsIjang?ref=tn_tnmn.... Klik ja and PM aku... InsyaAllah aku akan reply ur PM as soon as possible...

Dont wori, u r dealing with a person that obses with penny and ill guarantee ur penny will be in a good care and 'hepi' with the others.... Hmmm apa tunggang langgang ayat aku neh????


2 comments:

ZafirahNajmi said...

giler banyak wei.. aku yg ada 2/3 pun tak tau nak pakai bila.. luckily kau tak beli penny berantai tu sbb aku beli.. yes! walaupun kau rasa tak cantik tapi cantik je pada badan aku.. :)

FARIZAH INTING said...

Zafirah,

ehehehe, obses melampau tapi aku da let go juga few penny aku sebelum cuti tuh.... ko beli penny berantai? ko slim xpe.. pakai pun ala model...... aku ni yg sehat xsesuai pakai penny jenis tuh..... kena plain atau dot2 ja...