Blogger Templates

Followers

Monday, July 2, 2012

VID: Baby Auni borak

video
-Dah reti upload nie, ni aku upload video2 lama time Auni kecik2 dulu... Mcm nak nangis aku tgk balik video2 dia kecik.....
-Ni video ni xsilap aku umur Auni dah 3bulan rasanya sbb aku dah balik semula ke Putrajaya... Aku cuti bersalin dua bulan, then sambung lagi cuti tanpa gaji for another 2 months... Time ni kerap kena tinggal Mizi sbb dia outstation (dapat baby, kenalah rajin kuar outstation carik rezeki lebih)....
-By the way, harap korang enjoy dengan video personal pertama yang aku upload khas untuk blog aku nie......

3 comments:

Mak Izz said...

Jang, ko x speaking sabah ke dgn anak2? rugi woh...

iJaNg said...

Mak IZz, ada gak cakap sabah.... kalau kat sandakan, jgn harap bunyi slang s'jung kuar.... mmg 100% sabah.... aku bimbang lama2 dorg AA kompius...

Mak Izz said...

haha.. kecik2 je konpius nt dh bsr hebat! cakap sandakan pandai.. semenanjung pandai.. kecek kelate pun pandai. hebakkk...